Відкриті уроки виробничого навчання

Відкриті уроки виробничого навчання:  «Випікання і декорування кондитерських виробів з різних видів тіста» – (майстер виробничого навчання Мельник Г.П.); «Приготування желе у різних техніках»-(майстер виробничого навчання Тимощук О.Я.) знайомлять з  мистецтвом приготування кондитерських виробів, які  є водночас привабливою та складною справою, оскільки передбачає як створення якісних і смачних солодощів, втілення творчого задуму художника-кондитера, так і демонстрацію власних творчих можливостей, зокрема приклад для наслідування іншими. Сьогодні компетентний кондитер повинен вміти: розраховувати необхідну кількість сировини для приготування желе, тіста, начинок і оздоблюваних напівфабрикатів; готувати різноманітні види тіста (замішувати, збивати, розкачувати), кремів і начинок із дотриманням відповідних санітарних норм і правил; наповнювати борошняні кондитерські вироби начинками та прикрашати їх оздоблювальними напівфабрикатами; працювати з кондитерським інвентарем, інструментами та устаткуванням з дотриманням безпечних умов праці; застосовувати сучасні виробничі технології під час приготування кондитерських виробів і їхнього оздоблення; зберігати сировину та готову продукцію з використанням оптимального температурного режиму; пакувати та маркувати готові кондитерські вироби для відправлення їх на реалізацію. Крім того, кондитерська справа потребує творчого підходу, фантазії, витонченого смаку, власного стилю та художніх навичок.Відкритий урок виробничого навчання «Приготування і оформлення холодних закусок» проведений майстрами  виробничого навчання Данильчук Ю.К., Токарчук І.В.  дав можливість опанувати майбутнім кваліфікованим робітникам  професійними компетентностями приготування і оформлення холодних закусок.  Сучасний кухар має із задоволенням виготовляти холодні закуски, захоплюватися кулінарією, запам’ятовувати велику кількість рецептур,відчувати смакові відтінки  компонентів, прогнозувати їхні найбільш вдалі поєднання, що користуватимуться максимальним попитом серед споживачів.Представлені уроки виробничого навчання різні за типом, видом та формоюорганізації з використанням сучасних педагогічних та виробничих технологій.

У рамках тижня Європи проведений майстер-клас з іноземних мов. Викладачами німецької мови Торган М.І. та англійської мови Марчук В.С. З метою виховання в учнів поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів; формування пізнавальної, інтелектуальної та творчої активності учнів. Учні прослухали історичну довідку виникнення Євросоюзу, переглянули презентацію, взяли участь у привітанні 10 мовами країн Європейського […]

Інтелектуальна гра “Кулінарна карта Європи” організована та проведена викладачами Півень Н.В., Гук Т.Ф., Дзьоба Л.М. сприяла розвитку навичок командної роботи, логічного мислення та креативності здобувачів освіти. Усі команди успішно виконали завдання на встановлення відповідності між традиційними стравами та країнами їх походження. Продемонстрували високий рівень обізнаності, проявили інтерес до нової інформації. Інтелектуальна гра “Кулінарна карта Європи” […]

Комунальна установа ” Центр надання соціальних послуг” Шумської міської ради практичний психолог відділення соціальної роботи Мельничук І.Г, та керівник структурного підрозділу відділу соціальної роботи Тимощук Л.П., спільно із практични психологом Жирун О.Г. провели зустріч-тренінг із учнями училища. Обговорили види стресу, способи самодопомоги. Визначили джерела митьєвого особистісного ресурсу з допомогою арт-терапії.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x