Бажаючі вступити до нашого навчального закладу можуть подати заяву на ім’я директора. Прийом документів проводиться до 1 жовтня 2024 року з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 у навчальному корпусі №1 за адресою м. Шумськ вул. Волинська 8 А.

Викладачем фізики проведено тематичну годину – роздум з хімії «Слідами Чорнобиля…». Метою заходу стало сприяння усвідомлення учнями шкідливого впливу радіоактивного випромінювання на живі організми, розкрити взаємозв’язок науки з життям, формування екологічної культури наукової картини світу.

Відбулася зустріч учнів ДНЗ «Шумське ПТУ» із посадовою особою органів Національної поліції, яка безпосередньо займається профілактикою правопорушень серед дітей, ювенальним поліцейським Леонідом Підлісним. Учні дізналися більше про секстинг, кібергрумінг та сексторшен, переглянули відео-фільм «Online сексуальне насильство над дітьми (кібер грумінг)». Обговорили вплив накротичних речовин на організм підлітка, швидкість і безповоротність наслідків.

Свято засноване в 2010 році для підтримки багатомовності та різноманіття, а також для сприяння рівноправному використанню всіх шести офіційних мов ООН. З нагоди цього дня викладач англійської мови Марчук В.С. разом з учнями 14 групи підготували і провели інформаційний дайджест «Для чого потрібно вивчати англійську мову?»

Дивитись ще

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x