Дзвони Чорнобиля: 37 років потому

26 квітня відзначається чергова річниця аварії на Чорнобильській атомній електростанції, найбільшої в історії ядерної енергетики, яка забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди їх подальшому існуванню. У ДНЗ “Шумське ПТУ” відбувся захід “Дзвони Чорнобиля: 37 років потому”, на якому пригадали ті трагічні події та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок ліквідації наслідків вибуху та всіх героїв,  полеглих за волю і долю України.

Слово Чорнобиль нам страшно згадатиІ час затирає зчорнілі сліди.В печальній задумі стурбована мати,Синам постарілим, як може годить.Наш край, чи країну, чи може усесвіт,Здоров’ям своїм захищали вони,Степами розноситься стомлений клекіт,В повітрі туга із сльозою бринить,Спустошені землі, забуті могили ціна за героїв знеславлений труд,Їх душі у небі надію лишили,Уклін і подяку приносить їм люд.

Остання прощальна зустріч зібрала на училищному подвір’ї цьогорічних випускників, учнів, батьків, колектив ДНЗ «Шумське ПТУ». З вітальним словом до присутніх звернувся директор закладу Федір Куц. Ведучі заходу Валерія Дідук та Іван Головатюк читали патріотичні рядки, неодноразово лунали слова «Слава Україні! Героям Слава!». Майстерно виконали пісні Ірина Волянюк, Юлія Зелінська. Вітальними словами зверталися до молоді їх […]

У всеукраїнському конкурсі мистецтв “РОДОВІД” номінації декоративно-прикладне мистецтво учениця І курсу Жанна Волошун отримала ГРАН – ПРІ, керівник Світлана Столярчук.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x