Майстер-клас з розпису дерев’яних дощечок

Відбувся майстер-клас для учнів ДНЗ «Шумське ПТУ» із розпису дерев’яних підставок для чашок. Творчий захід провели працівники для мешканців гуртожитку.

Заняття стало своєрідним сеансом арт-терапії, оскільки молодь мала змогу відпочити та відволіктися від негативних новин. У кожного учасника вийшов різний результат, проте усі отримали велике задоволення від творчої роботи.

 Захід проведений у рамках проєкту «Молодіжний Ідеатон» від Програми DOBRE за підтримки ГО «Український Народний Дім у Чернівцях».

https://photos.app.goo.gl/GDsnhyyrYfvGv7JR8

Остання прощальна зустріч зібрала на училищному подвір’ї цьогорічних випускників, учнів, батьків, колектив ДНЗ «Шумське ПТУ». З вітальним словом до присутніх звернувся директор закладу Федір Куц. Ведучі заходу Валерія Дідук та Іван Головатюк читали патріотичні рядки, неодноразово лунали слова «Слава Україні! Героям Слава!». Майстерно виконали пісні Ірина Волянюк, Юлія Зелінська. Вітальними словами зверталися до молоді їх […]

У всеукраїнському конкурсі мистецтв “РОДОВІД” номінації декоративно-прикладне мистецтво учениця І курсу Жанна Волошун отримала ГРАН – ПРІ, керівник Світлана Столярчук.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x