Мама – це значить життя

Мама… В усі часи, усі народи пов’язували з нею найсокровеніше, возвеличували її  як найбільшу святиню. Вона – корінь життя, берегиня роду людського, вона та квітка, промінь якої ніколи не в’яне, а розцвітає з  плином літ усе ясніше. Недарма ми кажемо: мати – це найрідніша людина, мати – це ненька – Україна. 

Учні першого курсу професії “Тракторист-машиніст” організували вечір вдячності “Мама – це значить життя”. Висловили щирі, теплі слова любові, вдячності, поваги, вітали віршами та піснями, дарували квіти своїм найріднішим, разом помолились за благополуччя неньки – України, Перемогу у кривавій війні. Керівники групи організували конкурси між гостями, інформаційне повідомлення та солодкий стіл. Із вітальним словом до присутніх звернувся директор училища Федір КУЦ.

День матері важливо святкувати саме зараз, бо це свято про повагу й шану, про те, що подвиг жінок варто робити видимим, усіляко висвітлювати, заохочувати й підтримувати. Бо так пишеться нова жіноча історія, яка складається із історій мільйонів українських мам. Жінок, які подарували життя своїм дітям, а зараз роблять усе для того, щоб це життя зберегти. Кожна на своєму місці. І в той спосіб, який для неї прийнятний. Вони шукають і знаходять сили, щоб пережити і прожити цю війну. Прожити самій і допомогти це зробити своїм дітям. 

Остання прощальна зустріч зібрала на училищному подвір’ї цьогорічних випускників, учнів, батьків, колектив ДНЗ «Шумське ПТУ». З вітальним словом до присутніх звернувся директор закладу Федір Куц. Ведучі заходу Валерія Дідук та Іван Головатюк читали патріотичні рядки, неодноразово лунали слова «Слава Україні! Героям Слава!». Майстерно виконали пісні Ірина Волянюк, Юлія Зелінська. Вітальними словами зверталися до молоді їх […]

У всеукраїнському конкурсі мистецтв “РОДОВІД” номінації декоративно-прикладне мистецтво учениця І курсу Жанна Волошун отримала ГРАН – ПРІ, керівник Світлана Столярчук.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x