Роки обпалені війною

28 жовтня вся країна відзначає День визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата ніколи не зітреться у серці кожного громадянина України. Класний керівник 12 групи Марчук В.С. підготувала і провела усний журнал «Роки обпалені війною». Учні доторкнулися до хвилюючих сторінок героїчного минулого, пригадали як мужній український народ протистояв нацизму. Розповіли про подвиги своїх дідів та прадідів, які відстоювали незалежність та волю України.

Пам’ять – це вдячність наша за мирне життя. Ми – єдина країна. Попри всі негаразди, прагнемо одного – спокою, миру та чистого блакитного неба над головою.

Остання прощальна зустріч зібрала на училищному подвір’ї цьогорічних випускників, учнів, батьків, колектив ДНЗ «Шумське ПТУ». З вітальним словом до присутніх звернувся директор закладу Федір Куц. Ведучі заходу Валерія Дідук та Іван Головатюк читали патріотичні рядки, неодноразово лунали слова «Слава Україні! Героям Слава!». Майстерно виконали пісні Ірина Волянюк, Юлія Зелінська. Вітальними словами зверталися до молоді їх […]

У всеукраїнському конкурсі мистецтв “РОДОВІД” номінації декоративно-прикладне мистецтво учениця І курсу Жанна Волошун отримала ГРАН – ПРІ, керівник Світлана Столярчук.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x