Служити Україні-справа честі і життя

День українського добровольця відзначили в училищі для вшанування мужності та героїзму захисників, сприяння зміцненню патріотичного  духу молоді. Викладачем предмета «Захист України» організована зустріч «Служити Україні-справа честі і життя». Запрошений учасник бойових дій, командир відділення роти охорони І відділу Кременецького РТЦК та СП, молодший сержант Василаш Р.І. поділився спогадами про фронтові будні, побратимство, розкрив секрети бойової роботи  кулеметника, продемонстрував знімки зброї, що допомагає наближати перемогу.

    Начальник рекрутингу та комплектування майор Коваль М.І., оператор групи документального забезпечення солдат Сухар І.В. познайомили третьокурсників з умовами вступу до військових навчальних закладів України, наголосили, що жінки приймаються на навчання на рівних правах з чоловіками.

      Учні мали змогу поспілкуватися, одержати відповіді на питання, що хвилюють та зрозуміти, що Україна чекає на  всіх розумних, сильних, витривалих!  

Остання прощальна зустріч зібрала на училищному подвір’ї цьогорічних випускників, учнів, батьків, колектив ДНЗ «Шумське ПТУ». З вітальним словом до присутніх звернувся директор закладу Федір Куц. Ведучі заходу Валерія Дідук та Іван Головатюк читали патріотичні рядки, неодноразово лунали слова «Слава Україні! Героям Слава!». Майстерно виконали пісні Ірина Волянюк, Юлія Зелінська. Вітальними словами зверталися до молоді їх […]

У всеукраїнському конкурсі мистецтв “РОДОВІД” номінації декоративно-прикладне мистецтво учениця І курсу Жанна Волошун отримала ГРАН – ПРІ, керівник Світлана Столярчук.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x