Сьогодні Україна – поле бою! Воюють ангели за правду і добро!

Сьогодні Україна – поле бою! Воюють ангели за правду і добро!Сьогодні бій між світлом і пітьмою!І буде так як писано було!І буде батько і щаслива мати,І будуть діти, вільні від ярма,І щезне ворог, що у нашу хату прийшов з мечем – загине від меча!

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним поняттям, це усвідомлене бажання, адже за мирне існування, за право жити у власній державі тривають бої. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою.Хвилиною мовчання учні ДНЗ “Шумське ПТУ” вшанували пам’ять всіх тих, хто загинув у військових конфліктах та тих, хто поклав життя за мирне небо над нашими головами та право називатися українцями, продовжили коротким екскурсом про походження свята, а на закінчення заспівали молитву за Україну.

“Нехай сміються діти!Нехай радіє мати!І більше не воює вже солдат!Моя Вкраїна-ненька ще буде розцвітати!Я вірю, Боже! Ти врятуєш нас!

https://photos.app.goo.gl/EcHvyVP7vjsSKvL8A

Остання прощальна зустріч зібрала на училищному подвір’ї цьогорічних випускників, учнів, батьків, колектив ДНЗ «Шумське ПТУ». З вітальним словом до присутніх звернувся директор закладу Федір Куц. Ведучі заходу Валерія Дідук та Іван Головатюк читали патріотичні рядки, неодноразово лунали слова «Слава Україні! Героям Слава!». Майстерно виконали пісні Ірина Волянюк, Юлія Зелінська. Вітальними словами зверталися до молоді їх […]

У всеукраїнському конкурсі мистецтв “РОДОВІД” номінації декоративно-прикладне мистецтво учениця І курсу Жанна Волошун отримала ГРАН – ПРІ, керівник Світлана Столярчук.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x