Відкриті уроки виробничого навчання

Відкриті уроки виробничого навчання:  «Випікання і декорування кондитерських виробів з різних видів тіста» – (майстер виробничого навчання Мельник Г.П.); «Приготування желе у різних техніках»-(майстер виробничого навчання Тимощук О.Я.) знайомлять з  мистецтвом приготування кондитерських виробів, які  є водночас привабливою та складною справою, оскільки передбачає як створення якісних і смачних солодощів, втілення творчого задуму художника-кондитера, так і демонстрацію власних творчих можливостей, зокрема приклад для наслідування іншими. Сьогодні компетентний кондитер повинен вміти: розраховувати необхідну кількість сировини для приготування желе, тіста, начинок і оздоблюваних напівфабрикатів; готувати різноманітні види тіста (замішувати, збивати, розкачувати), кремів і начинок із дотриманням відповідних санітарних норм і правил; наповнювати борошняні кондитерські вироби начинками та прикрашати їх оздоблювальними напівфабрикатами; працювати з кондитерським інвентарем, інструментами та устаткуванням з дотриманням безпечних умов праці; застосовувати сучасні виробничі технології під час приготування кондитерських виробів і їхнього оздоблення; зберігати сировину та готову продукцію з використанням оптимального температурного режиму; пакувати та маркувати готові кондитерські вироби для відправлення їх на реалізацію. Крім того, кондитерська справа потребує творчого підходу, фантазії, витонченого смаку, власного стилю та художніх навичок.Відкритий урок виробничого навчання «Приготування і оформлення холодних закусок» проведений майстрами  виробничого навчання Данильчук Ю.К., Токарчук І.В.  дав можливість опанувати майбутнім кваліфікованим робітникам  професійними компетентностями приготування і оформлення холодних закусок.  Сучасний кухар має із задоволенням виготовляти холодні закуски, захоплюватися кулінарією, запам’ятовувати велику кількість рецептур,відчувати смакові відтінки  компонентів, прогнозувати їхні найбільш вдалі поєднання, що користуватимуться максимальним попитом серед споживачів.Представлені уроки виробничого навчання різні за типом, видом та формоюорганізації з використанням сучасних педагогічних та виробничих технологій.

17 березня розпочався тиждень професії “Муляр, штукатур, маляр”. Учні оформили стінгазети. Викладач ПТП Остап’юк О.І. провів вікторину “Цікаво про будівництво”. Тиждень професії “Муляр, штукатур, маляр” 2025

Сучасна техніка НПЦ Допомагає здобувачам освіти опанувати практичну складову професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва». Під час навчання учні закривали вологу, провели перше підживлення пшениці.

На сьогоднішній день високий рівень стресу і тривоги є досить поширеним явищем у суспільстві. Стрес і тривога  є невідємною частиною нашого життя, можуть призвести до різних психічних та фізичних проблем. Тому постало завдання навчитись самостійно давати раду своїм емоційним проявам, вміти допомогти і заспокоїти себе та ближніх у кризовій ситуації. З учнями обговорили і практикували […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x