3 березня стартував тиждень професій “Кухар, кондитер”

Відкриття розпочали виставкою сучасної літератури за професійним спрямуванням. Також учні 24 групи провели бліц-опитування між здобувачами освіти –  “Чи знаєш ти?”. Питання задавали на професійні теми, а за правильні відповіді отримували солодкі призи. Заходи сприяли усвідомленню важливості та підсиленні мотивації обраної професії кухаря та кондитера.

Тиждень професії “Кухар, кондитер”

19 березня святкує свій 95-ий день народження Ліна Василівна Костенко – українська письменниця, чиє гостре перо заворожує українців своєю правдивістю та патріотизмом. Одна із тих мисткинь, хто не втратив людської гідності в часи переслідувань, не йшов на компроміс з владою, бо свою позицію поетеса завжди виражала прямо і відкрито: “…не боюсь донощика в трактирі, бо […]

19 березня проходив квест “Вчимося будувати”. Команди проходили випробування на чотирьох станціях: “Матеріальна”, “Інструментальна”, “Архітектурна”, “Технологічна”. Перемогла команда “Орлята”, капітан  Сергій Провозюк. Тиждень професії “Муляр, штукатур, маляр” 2025

Зошит- один із засобів викладати на папері свої думки, перевірити свої знання, культуру, вихованість. Саме тому, таким важливим залишається його ведення. Центром дисципліни і порядку учнівського самоврядування серед здобувачів освіти проведено рейд-огляд “Мої зошити-моє обличчя”. Найкращих зошитів виявилось багато. Усім бажаємо старань! Про важливість зошитів

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x