Відкриті уроки виробничого навчання

Відкриті уроки виробничого навчання:  «Випікання і декорування кондитерських виробів з різних видів тіста» – (майстер виробничого навчання Мельник Г.П.); «Приготування желе у різних техніках»-(майстер виробничого навчання Тимощук О.Я.) знайомлять з  мистецтвом приготування кондитерських виробів, які  є водночас привабливою та складною справою, оскільки передбачає як створення якісних і смачних солодощів, втілення творчого задуму художника-кондитера, так і демонстрацію власних творчих можливостей, зокрема приклад для наслідування іншими. Сьогодні компетентний кондитер повинен вміти: розраховувати необхідну кількість сировини для приготування желе, тіста, начинок і оздоблюваних напівфабрикатів; готувати різноманітні види тіста (замішувати, збивати, розкачувати), кремів і начинок із дотриманням відповідних санітарних норм і правил; наповнювати борошняні кондитерські вироби начинками та прикрашати їх оздоблювальними напівфабрикатами; працювати з кондитерським інвентарем, інструментами та устаткуванням з дотриманням безпечних умов праці; застосовувати сучасні виробничі технології під час приготування кондитерських виробів і їхнього оздоблення; зберігати сировину та готову продукцію з використанням оптимального температурного режиму; пакувати та маркувати готові кондитерські вироби для відправлення їх на реалізацію. Крім того, кондитерська справа потребує творчого підходу, фантазії, витонченого смаку, власного стилю та художніх навичок.Відкритий урок виробничого навчання «Приготування і оформлення холодних закусок» проведений майстрами  виробничого навчання Данильчук Ю.К., Токарчук І.В.  дав можливість опанувати майбутнім кваліфікованим робітникам  професійними компетентностями приготування і оформлення холодних закусок.  Сучасний кухар має із задоволенням виготовляти холодні закуски, захоплюватися кулінарією, запам’ятовувати велику кількість рецептур,відчувати смакові відтінки  компонентів, прогнозувати їхні найбільш вдалі поєднання, що користуватимуться максимальним попитом серед споживачів.Представлені уроки виробничого навчання різні за типом, видом та формоюорганізації з використанням сучасних педагогічних та виробничих технологій.

Противник продовжує терор цивільного населення України шляхом широкого застосування різноформатних БПЛА, а також використовує осколкові, запалювальні та інші види боєприпасів. Внаслідок цього останнім часом фіксуються випадки загибелі та поранення цивільних громадян через необережне поводження з вибухонебезпечними або підозрілими предметами, зокрема нерозірваними боєприпасами, частинами ракет і БПЛА. З метою запобігання випадків травмування (загибелі) цивільного населення, представниками […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x