Тарілка здорової їжі

До Дня раціонального харчування учні 14 групи під керівництвом майстрів виробничого навчання і викладача провели майстер-клас «Тарілка здорової їжі». Протягом заходу учні ознайомилися з принципами здорового харчування та його впливом на роботу травної системи. Розглянули основні позиції і рекомендації щодо харчування. Так як свіжі овочі та фрукти мають одне з ключових місць у раціоні, учні провели майстер-клас по приготуванню салатів, які є чудовим джерелом вітамінів, мінералів та клітковини. Методом дегустації було обрано найкращі поєднання смаків.

Противник продовжує терор цивільного населення України шляхом широкого застосування різноформатних БПЛА, а також використовує осколкові, запалювальні та інші види боєприпасів. Внаслідок цього останнім часом фіксуються випадки загибелі та поранення цивільних громадян через необережне поводження з вибухонебезпечними або підозрілими предметами, зокрема нерозірваними боєприпасами, частинами ракет і БПЛА. З метою запобігання випадків травмування (загибелі) цивільного населення, представниками […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x