Майстри виробничого навчання Оксана Тимощук та Ганна Мельник успішно пройшли курси підвищення кваліфікації за професією “Кухар” на базі Лановецької філії ДНЗ “ТПК ПВФП”. Тема навчання була надзвичайно актуальною та важливою: «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування у закладах освіти». Курси проходили під керівництвом майстра-тренера, “агента змін” реформи шкільного харчування — Світлани Вовк.
Під час навчання майстри в/н:
поглибили знання про принципи здорового та збалансованого харчування;
ознайомилися з сучасними підходами до формування меню для закладів освіти;
отримали практичні поради щодо впровадження стандартів реформи шкільного харчування;
навчилися поєднувати користь, якість та привабливу подачу страв;
обмінялися професійним досвідом і кращими практиками.
Отримані знання стали не лише теоретичною базою, а й реальним інструментом для вдосконалення освітнього процесу та практичної підготовки здобувачів освіти.
https://photos.app.goo.gl/4DD12jLWmLq5cZ2BA

